Vakantie tips voor het indelen van jouw koffer én de handigste tassen om mee te nemen!

Wanneer ik op vakantie ga dan wil ik me altijd graag goed voorbereiden. Of we nu een vakantiehuis Nederlandhebben gehuurd of naar het buitenland gaan. Er gaan verschillende setjes kleding mee. Bijpassende schoenen én tassen voor bij al die outfits. Mijn make-up, krultang en stijltang gaan ook mee. Bij vertrek weet ik al dat ik veel dingen misschien niet eens ga gebruiken tijdens mijn vakantie, maar tóch moeten ze mee! Herken jij jezelf in mij? Dan heb ik zeker een paar goede tips voor je, zo bespaar je ruimte in je koffer.

Met deze tips bespaar je ruimte in je koffer

Zoals ik al zei neem ik altijd véél te veel spullen mee op vakantie, ik heb een aantal tips voor je waardoor jij ruimte kunt besparen in je koffer. Daarnaast heb ik ook nog een aantal tips voor je om je koffer netjes en schoon te houden. Hier komen ze:

  • Rol je kleding op. Wanneer je je kleding oprolt in je koffer nemen ze veel minder plaats in. Als je setjes kleding mee meeneemt op vakantie rol ze dan als setje op! Zo hoef je niet meer je hele koffer op zijn kop te gooien opzoek naar dat ene shirtje.
  • Neem in plaats van je groot formaat föhn, krultang en stijltang een reissetje mee. Deze nemen veel minder ruimte in beslag. Dit geldt ook voor je shampoo, douchegel en andere grote verpakkingen, die neem je natuurlijk mee in je toilettas. Wist je trouwens dat het gebruiken van een toilettas thuis ook super handig is, zo heb je alles altijd bij de hand. 
  • Wanneer je je schoenen in dezelfde koffer meeneemt doe ze dan in een zakje. Hiervoor zijn speciale dust bags te koop, maar een plastic tas kan natuurlijk ook.
  • Wanneer je tassen meeneemt op vakantie dan kun je deze ook het beste in dust bags bewaren. Soms worden deze meegeleverd wanneer je ze koopt en soms kun je ze los kopen. Zo blijven je tassen langer mooi en raken ze niet beschadigd.

Mijn lievelingstassen voor op vakantie

Wanneer ik op vakantie ga dan neem ik ook graag een rugzak mee, die is handig voor alle verschillende uitjes. Het liefst in een mooie kleur, lekker opvallend en vrolijk. Wanneer je niet houdt van rugzakken dragen dan is een canvas tas ook een super leuke tas om mee te nemen op vakantie. Zeker wanneer je een vakantiehuis aan zee hebt gehuurd. Alles past erin en je hangt hem lekker nonchalant over je schouder. Je hebt ze in allerlei uitvoeringen dus er is zeker één die bij jou past. Veel vakantieparken hebben een zwembad en of een strand(vlakbij). Als je een vakantiehuis Zuid-Limburg hebt gehuurd dan kun je daar heerlijk de natuur in, een rugzak of een canvas tas is daar ook ideaal voor. 

Ik hoop dat je iets aan mijn ruimte besparende tips hebt gehad en dat je nu precies weet welke tassen je mee wilt nemen op vakantie en hoe je deze in gaat delen. Ik wens je een hele fijne vakantie toe!

THEBAGSTORE
THEBAGSTORE

De mooiste tassen vind je bij THEBAGSTORE.nl. In onze blogs blijf je op de hoogte van de nieuwste trends, collecties en lees je handige tips. Bijvoorbeeld over onderhoud of afmetingen van handbagage.

Artikelen: 727