The Bag Story: Suzanne Brummel

Zouden we niet allemaal even in de tassen van andere vrouwen willen gluren? Stiekem wel toch. En voor welk model zou jij voor de rest van de maand een water-en-brood-dieet overwegen? We vragen het allemaal aan onze favoriete bloggers. Voor de aftrap van dit kakelverse onderdeel vragen wij de altijd stijlvolle Suzanne Brummel alles over haar tassenverslaving, met in de hoofdrol de Jazzy Jess van O My Bag.

1. Waarom is deze tas de gelukkige, en wat gaat-ie allemaal met jou beleven?
Deze tas trok gelijk mijn aandacht. Het is eigenlijk gewoon best een basic shopper maar die had ik nog niet in mijn tassencollectie want ik zocht er eentje met iets unieks. De kwaliteit van het leer van deze Jazzy Jess vind ik prachtig en het subtiele O my bag merkje op de voorkant spreekt me ook erg aan. Daarnaast vind ik de gestreepte binnentas erg mooi en er zit een leuk detail in, een spiegeltje hihi. Erg praktisch en leuk. Daarbij wist ik dat ze bij het merk O my Bag tassen van eco-friendly leer maken dus is het niet alleen een heel mooie tas maar ook een milieuvriendelijk geproduceerde tas.

IMG 4133

2. Clutch, rugzak, handtas, luiertas; wat voor tassentype ben jij?
Aan de luiertas zijn we voorlopig in ieder geval nog even niet toe haha. De overige types draag ik eigenlijk allemaal afhankelijk van de gelegenheid. Ik vind het heerlijk om me voor een chique diner of gala op te tutten en me zorgen te maken over welke clutch het beste bij mijn jurk(je) past.  Maar als ik echt moet kiezen dan ben ik toch wel van de combinatie  vrouwelijk en sportief. Een stoere leren handtas die je ook over je schouders kan dragen vind ik het meest tof. Ik fiets veel en vind het praktisch als ik een tas over mijn schouders kan dragen, maar wanneer ik de langere band eraf haal en er mee door de stad loop, mijn boodschappen haal of naar college ga moet hij ook fashion uitstralen.

3. Hoe groot is jouw tassencollectie?
Ehm. Even tellen… -drie uur later en de tel kwijt- te groot voor mijn kasten in ieder geval haha. Oh men, ik heb zo veel te veel tassen. Maar het is wel zo dat ik een hoop tassen alleen voor speciale gelegenheden gebruik die (hoe zonde het eigenlijk ook is) de rest van het jaar in mijn kast of bij mijn ouders liggen te wachten tot ze weer eens meegenomen worden. Er zijn ongeveer zes tassen die ik standaard écht veel draag.

IMG 4128

4. Welk van je tassen draag je het meest?
Dat zijn er eigenlijk drie. Ik heb een tijdje geleden in een tweedehands winkeltje een super vintage leren handtasje gekocht die ik eigenlijk altijd draag wanneer ik weinig spullen hoef mee te nemen. Hier past alleen mijn telefoon in, een portemonnee, mijn haarborstel en eventueel agenda maar dan zit ie ook echt bomvol ! Wanneer ik boodschappen ga doen of ga sporten neem ik eigenlijk altijd deze heerlijke Jazzy Jess met me mee. Lekker groot en prakisch. Maar omdat mijn veel te grote oldschool laptop hier helaas net niet in past draag ik mijn ‘Melissa’ tas van Pauls Boutique altijd naar colleges en mijn werk. Daar past mijn laptop in en tegelijkertijd nog één of twee boeken, mijn agenda, een collegeblok wat fruit en mijn flesje water. Deze tas is dan ook eigenlijk net weer te groot om gewoon te dragen wanneer ik ga shoppen of met vrienden op stap ga. Daarvoor heb ik dan weer mijn… oh wacht, ik zei drie hè. Let’s stop here then haha.


5. Voor welke tas zou je een water-en-brood-dieet overwegen?
Ik ben echt verliefd op Alexander Wang’s ‘Prisma Skeletal’ shoulder bag. Oh my god, that bag is just perfect. I mean wow! Ja voor deze tas zou ik echt een water-en-brood-dieet overwegen haha. Daarnaast ben ik ook tot over mijn oren verliefd op een tasje van Dolce & Gabana. De Dolce embellished shoulder bag. Dit supercute tasje is eigenlijk een soort mini houten koffertje, en de details zijn gewoon echt perfect. Dit tasje heeft echt de meest romantische details die ik ooit heb gezien. Het is zo’n plaatje dat ik deze tas gewoon als kunststuk in mijn huis zou zetten. Maar ik denk dat een water-en-brood-dieet voor dit prachtige exemplaar helaas niet eens voldoende zal zijn gezien de prijs van deze tas (bijna 5000 euro) haha.

IMG 3941

6. Wat neem je naast je mobiel, portemonnee en sleutels verder nog mee in je tas?
Wat er altijd in mijn tas zit is mijn oldschool papieren mini agenda in mijn all time favorite hoesje van donkerbruin leer. Deze kocht ik ooit in een oud boekwinkeltje en sindsdien vervang ik de inhoud elk jaar zodat ik de leren omslag kan behouden. Verder zit er altijd een notitieboekje in zodat ik onderweg mijn gedachten, spontane dingen die in mij opkomen kan opschrijven. Inspirerende dingen maar ook dingetjes die ik niet moet vergeten. Ik voel me soms net een lena lijstje. Ohja een bijbehorende pen dus ook altijd. Daarnaast zit er vaak nog een haarborstel in en mijn visitekaartjes natuurlijk. En dat was het dan eigenlijk wel. Ik ben geen typisch meisje als het gaat om beauty producten in mijn tas. Eigenlijk zitten er nooit make-upjes, geurtjes, of sierraden in.

Benieuwd naar Suzanne haar blog? Hier vind je al haar outfit posts en meer inspiratie. Enjoy!

THEBAGSTORE
THEBAGSTORE

De mooiste tassen vind je bij THEBAGSTORE.nl. In onze blogs blijf je op de hoogte van de nieuwste trends, collecties en lees je handige tips. Bijvoorbeeld over onderhoud of afmetingen van handbagage.

Artikelen: 725