Ma-vrij: voor 22:00 uur besteld = morgen geleverd

| Gratis verzending vanaf 49,95

Menu

Ik ga je vertellen over mijn DSTRCT tas (en haal je daarmee over er ook eentje aan te schaffen)

29 juli 2019 | Tas van de week

TAS VAN DE WEEK (29 juli t/m 4 augustus)

Behoorlijk ongebruikelijk om over persoonlijke zaken te schrijven, maar ik doe het nu toch. Uw blogschrijver heeft er namelijk zelf eentje die ze dagelijks meesjouwt naar kantoor: een tas van het merk DSTRCT. En bevalt het? hoor ik je zeggen. Absoluut. En ik zal vertellen waarom.

Ik was niet zo’n tassenmens. Lach maar… dat was echt altijd zo. Je hebt namelijk tassen en tassen. Je hebt van die tassen waarbij je denkt: ‘passen mijn portemonnee en telefoon nou echt niet in mijn jas- of broekzak? Want ik wil gewoon op pad zonder die tas’. Zo’n tas voelt als lastig en onhandig en flatteert nou ook niet echt.

Met zo’n DSTRCT tas wil je over straat

Er zijn echter ook tassen die wel handig zijn. Met enorm veel vakken en ritsen. En die van een materiaal zijn gemaakt waar je je gewoon goed bij voelt. En last but not least: waarmee je wel over straat wilt. Tassen die een outfit echt compleet maken. Gewoon mooi en stijlvol, weet je wel.

Nou, over zo’n laatste tas heb ik het hier. Zo’n tas waarvan je denkt: heerlijk! En naarmate je deze vaker gebruikt, ook lekkerder voelt. Ik ben dus om.

Laat THEBAGSTORE nou een tas van de week in het leven hebben geroepen die je met flinke korting kunt scoren. Ik zou het wel weten. Zeker nu het deze week een tas van DSTRCT is.

Business Bag van DSTRCT

Een tas die zowel door mannen als vrouwen te dragen is en die altijd past. Bij je outfit en bij al die spullen die je mee wilt nemen. Deze zwarte leren business bag, zoals het deftig heet, heeft aan de achterkant een ritsvak en binnenin zit een laptopvak en vier steekvakken en een nog een ritsvak. Super!

Je draagt deze in de hand of over je schouder. Handig: ik fiets er dagelijks mee. Ik neem de schouderband ruim en zet de tas op mijn bagagedrager. Gaat heel gemakkelijk. Heb al een paar keer opmerkingen over mijn tas gekregen. Jaloerse blikken ook. Dat dus.

En bijkomend dingetje: ik word er hebberig van. Zie steeds meer mooie tassen en wil er best nog eentje. Of twee. Maar nu ben jij aan de beurt.

IEDERE WEEK KANS OP TAS MET KORTING

Wekelijks tref je een ‘tas van de week’ aan, met maar liefst 20% korting. Zit jouw tas er deze week niet bij? Kijk dan volgende week vrijdag op THEBAGSTORE.nl voor weer een nieuwe mogelijkheid om met fikse korting de mooiste tas in de wacht te slepen.

Deze hele week is de DSTRCT business bag verkrijgbaar met 20% korting. Plaats de tas in je winkelmandje en wij voegen automatisch 20% korting toe.